Een gietvloer die alles aankan

Troffelvloer

Voor een ijzersterke vloer, met een hoge chemische- en vochtige weerstand, is de troffelvloer een zeer goede kandidaat. De vloer heeft een industriële- en hygiënische uitstraling.

De vloer kan in verschillende korrelgroottes aangebracht worden en in zowel mat- en glans. De troffelvloer wordt ook vaak gebruikt voor vloeren die aan de HACCP regels moeten voldoen.

De vloer wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld horecagelegenheden, voedingsmiddelbranche, vleesindustrie, vochtige ruimtes, moderne interieurs, keukens etc.

Kenmerken & onderhoud

De troffelvloer is een naadloze vloer, welke zeer slijt- en krasvast is. Door de robuuste toplaag is de antislip zeer hoog en is de vloer volledig vloeistofdicht. Hierdoor kan vocht de vloer niet intrekken en maakt het het onderhoud aan de vloer zeer gemakkelijk.

De specialisten van RV Gietvloeren zullen u uitbundig informeren over het onderhoud aan de vloer. Tevens leveren we gratis professionele onderhoudsproducten bij het laten leggen van een troffelvloer.

Gratis offerte troffelvloer

RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van troffelvloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Voordelen vloer

  • Hoge chemische belasting
  • Ideaal voor vochtige ruimtes
  • Slijtvast en ijzersterk
  • Naadloos en stofvrij
  • Ideaal met vloerverwarming
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Volledig vloeistofdicht

Project bespreken?

Heeft u een project wat u wilt bespreken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte/afspraak aan. We werken door heel Nederland.