Een vloer die echt bijna alles aankan

Troffelvloer

Voor een ijzersterke vloer, met een hoge chemische- en vochtige weerstand, is de troffelvloer een zeer goede kandidaat. De vloer heeft een industriële- en hygiënische uitstraling. De vloer kan in verschillende korrelgroottes aangebracht worden en in zowel mat- en glans. De troffelvloer wordt ook vaak gebruikt voor vloeren die aan de HACCP regels moeten voldoen. De vloer wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld horecagelegenheden, voedingsmiddelbranche, vleesindustrie, vochtige ruimtes, moderne interieurs, keukens etc.

Kenmerken en onderhoud troffelvloer

De troffelvloer is een naadloze vloer, welke zeer slijt- en krasvast is. Door de robuuste toplaag is de antislip zeer hoog en is de vloer volledig vloeistofdicht. Hierdoor kan vocht de vloer niet intrekken en maakt het het onderhoud aan de vloer zeer gemakkelijk. De specialisten van RV Gietvloeren zullen u uitbundig informeren over het onderhoud aan de vloer. Tevens leveren we gratis professionele onderhoudsproducten bij het laten leggen van een troffelvloer.

Over RV Gietvloeren

RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van onder andere troffelvloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Voordelen

check-305421_960_720 Hoge chemische belasting
check-305421_960_720 Ideaal voor vochtge ruimtes
check-305421_960_720 Ijzersterk- en slijtvast
check-305421_960_720 Naadloos en stofvrij
check-305421_960_720 Ideaal met vloerverwarming
check-305421_960_720 Zeer onderhoudsvriendelijk
check-305421_960_720 Volledig vloeistofdicht

Vraag direct een offerte aan

Via ons online offerteformulier kunt u snel- en eenvoudig een offerte op maat opvragen. Liever direct een offerte bij u op locatie? Neem dan contact op voor het inplannen van een afspraak