Gecerticieerd n haccp vloeren

HACCP vloer

RV Gietvloeren is bezitter van het HACCP certificaat, waardoor u ook kunt vertrouwen op onze kennis en kunnen wanneer het op HACCP vloeren aankomt. In 1995 zijn de HACCP regels in het leven geroepen om de veiligheid van producten te waarborgen in de voedingsmiddelenbranche.

Dit geldt voor bedrijven die voedingsmiddelen bereiden, behandelen, verwerken, inpakken, vervoeren, opslaan of verhandelen. Het is daarom goed dat bedrijven uit deze branche zich goed laten informeren, want de vloer moet niet alleen aan bepaalde kenmerken voldoen, bepaalde vloersoorten mogen ook niet.

Eigenschappen HACCP vloer

Kort samengevat moet een HACCP vloer in goede staat verkeren en moet deze goed reinigbaar- en desinfecteerbaar zijn. Ook moet de vloer naadloos zijn en moet deze ondoordringbaar zijn voor olien en vetten en mag vuil zich niet kunnen hechten aan de vloer, zodat er geen schimmel ontstaat.

In de praktijk wordt vaak een granucol– of troffelvloer gebruikt wanneer een HACCP vloer moet worden aangebracht, omdat deze vloersoorten aan al deze eisen voldoen. Ook plaatsen we meteen hollehoek plinten, zodat uw vloer volledig voldoet aan alle regels in de levensmiddelenbranche.

Gratis offerte HACCP vloer

RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van haccp vloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Voordelen HACCP

  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk te desinfecteren
  • Naadloos en krasvast
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Inclusief hollehoek plinten
  • Volledig vloeistofdicht
  • Reparaties makkelijk te repareren
  • Vereist voor levensmiddelenbranche

Project bespreken?

Heeft u een project wat u wilt bespreken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte/afspraak aan. We werken door heel Nederland.