krachtpatser onder de gietvloeren

HACCP vloer

Indien u een sterke- en strakke vloer wenst met een hoge weerstand tegen chemicaliën, dan is de granucol vloer een goede keuze.

Een granucol gietvloer is een naadloze-  en gladde vloer, welke met granucol wordt ingestrooid. Door het instrooien van de vloer met granucol wordt het oppervlak van de vloer ruwer, waardoor de antislip vele malen beter wordt en de vloer zeer sterk. Dit is ook de reden waarom granucol vloeren ook gebruikt worden voor vloeren die aan  de HACCP regels moeten voldoen.

Granucol vloeren zijn zeer geschikt voor wasstraten, voedingsmiddelenbranche, sanitaire ruimtes, koel- en vriesruimtes en vele andere gebouwsoorten waarvan de vloer een hoge belastbaarheid en chemische weerstand moet kunnen verduren.

Kenmerken & onderhoud granucol

Een granucol vloer is een vloeistofdichte vloer, wat betekent dat vocht niet in de vloer kan trekken. Dit maakt het onderhoud aan de vloer ook zeer gemakkelijk, omdat vuil zich niet kan hechten aan de vloer.

Bij RV Gietvloeren zullen we u uitbundig informeren over het onderhoud aan de vloer. Tevens leveren we gratis onderhoudsproducten van professionele merken bij het laten leggen van een vloer.

Gratis offerte granucol vloer

RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van granucol vloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Voordelen

  • Hoge chemische belastbaarheid
  • Goed voor vochtige ruimtes
  • Naadloos en krasvast
  • Hoge antislip
  • Zeer sterke vloer
  • In meerdere kleuren leverbaar
  • Vloeistofdichte vloer
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Project bespreken?

Heeft u een project wat u wilt bespreken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte/afspraak aan. We werken door heel Nederland.