Gietvloer Utrecht

U bent op zoek naar een Gietvloer in Utrecht? Weet u al wat voor vloer u nodig hebt of welke vloeren er zijn? Mogen wij u gratis- en vrijblijvend adviseren over uw nieuwe gietvloer in Utrecht?

Wij zijn NOA, HACCP & ISO gecertificeerd en hebben al ruim 10 jaar ervaring in het leveren- en leggen van kunststof vloeren. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Vraag gratis een offerte aan of neem contact op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Gietvloeren voor meer sfeer

Designvloeren worden tegenwoordig steeds populairder voor het creëren van moderne vloeren in woningen en bedrijfspanden. De vloeren zijn naadloos, slijtvast, ijzersterk, modern, elastisch en warmtegeleidend. Hierdoor is het ideaal met vloerverwarming en is het nagenoeg over elke ondergrond heen te leggen. Kijk eens bij PU GietvloerWoonbeton en Betonlook vloeren voor meer informatie over onze designvloeren.

Industriële gietvloer Utrecht

Industriële vloeren werden oorspronkelijk alleen gebruikt voor vloeren die een hoge chemische en/of mechanische belastbaarheid moesten verduren, maar tegenwoordig worden ze ook gebruikt in bedrijfspanden en woningen die een moderne- en industriële look willen creëren. Neem eens een kijkje bij onze industriële gietvloeren voor een overzicht.

Kosten gietvloer Utrecht

De kosten van een gietvloer in Utrecht variëren enorm. Dit komt mede door de soort vloer, welke ondergrond, hoeveel m2 enz. Wij komen altijd langs door heel Nederland voor het opmaken van een offerte.
U komt dus niet voor verrassingen te staan. Vooraf weet u precies waar u aan toe bent en wij rusten niet voordat de vloer naar uw volle tevredenheid gemaakt is. Het maakt niet uit of u zoekt naar een gietvloer in Rotterdam, een gietvloer in Goudagietvloer in Amsterdamgietvloer in Eindhoven of gietvloer in Tilburg. Wij komen graag langs.

Mogen wij u gratis en vrijblijvend een offerte toesturen voor een gietvloer in Utrecht?

Stuur mij een offerte »