Gietvloer Amsterdam

Voor een prachtige gietvloer in Amsterdam bent u aan het juiste adres. RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en leggen van gietvloeren voor bedrijven & particulieren in onder andere Amsterdam.

Wij zijn NOA, HACCP & ISO gecertificeerd. Zo bent u zeker dat uw nieuwe gietvloer van hoge kwaliteit is en dat wij volgens de juiste normen werken.

Met onze centrale ligging bedienen we het hele land. Geen afstand is voor ons te groot wanneer het aankomt op het leggen van professionele gietvloeren.

Wilt u meer weten over onze gietvloeren? Neem gerust contact op. We staan u met alle plezier te woord.

Gaat u voor een design- of industriële gietvloer?

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van designvloeren en industriële gietvloeren. Designvloeren zijn erg modern, maar voelen wel lekker warm- en comfortabel aan. Verder kunnen we nagenoeg elke kleurcombinatie maken om het 100% te laten passen bij uw omgeving.

Industriële gietvloeren zijn vloeren die een hoge mechanische belasting moeten kunnen verduren, zoals in bijvoorbeeld garages, bedrijfspanden enz. Ondanks dat deze vloeren oorspronkelijk voor bedrijven werden gebruikt, wordt het nu ook veel in woningen gebruikt die een industriële look willen creëren.

We informeren u graag gratis- en vrijblijvend over de opties van gietvloeren, om zo tot een keuze te komen dat 100% bij uw wensen- en budget past.

Kosten gietvloer in Amstedam?

De kosten van een gietvloer zijn nooit van tevoren te berekenen. Hiervoor moeten we weten om wat voor gietvloer het gaat, wat voor ondervloer er zit, hoeveel m2 en nog meer gegevens.

Via onze site kunt u gratis- en vrijblijvend een offerteaanvraag invullen, waarna wij u een goede prijsindicatie kunnen doen toekomen. Uiteraard moeten wij voor de definitieve offerte bij u langskomen in Amsterdam om zo een 100% correcte- en eerlijke offerte op te kunnen maken.

Het maakt niet uit of u zoekt naar een gietvloer in Rotterdam, een gietvloer in Goudagietvloer in Tilburggietvloer in Eindhoven of gietvloer in Utrecht. Wij komen altijd gratis en vrijblijvend langs.

U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Vooraf weet u precies waar u aan toe bent en wij rusten niet voordat de vloer naar uw volle tevredenheid gemaakt is.

Mogen wij u gratis en vrijblijvend een offerte toesturen voor een gietvloer in Amsterdam?

Stuur mij een offerte »