coatingvloer

Coatingvloer voor extra bescherming

Een coatingvloer is een ideale vloer om extra bescherming te geven aan een betonnen ondergrond of bestaande coatingvloer of gietvloer. De coatingvloer heeft over het algemeen dezelfde eigenschappen als een gietvloer, maar is een stuk dunner.

De coatingvloer is ongeveer 0,5 mm dik waardoor het een relatief goedkope oplossing is vergeleken met gietvloeren. Desniettemin is het een vloer van goede kwaliteit, welke veel wordt gebruikt in bijvoorbeeld garages, magazijnen, parkeergarages, winkels, balkons, bedrijfshallen en technische ruimtes.

Kenmerken & onderhoud coatingvloer

De coatingvloer is een vloeistofdichte vloer, wat inhoudt dat vochtig materiaal niet in de vloer kan trekken, maar er bovenop blijft liggen. Door de speciale afwerking is de vloer ook stofvrij en maakt het onderhoud aan de vloer erg gemakkelijk.

De vakmensen van RV gietvloeren zullen u uitbundig informeren over het onderhouden van de vloer. Om het nog mooier te maken, leveren we gratis onderhoudsmateriaal van professionele leveranciers bij het laten leggen van een coatingvloer.

Gratis offerte coatingvloer

RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van coatingvloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Voordelen

  • Hoge chemische belasting
  • Relatief goedkope oplossing
  • Alle kleuren mogelijk
  • Voor meer antislip
  • Voor repareren gietvloer
  • Voor markeringen op de vloer
  • Vloeistofdicht

Project bespreken?

Heeft u een project wat u wilt bespreken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte/afspraak aan. We werken door heel Nederland.