Voor meer grip en veiligheid

Antislip vloer

Geen ondernemer wil dat iemand uitglijdt- en valt vanwege een gladde vloer waar iets vochtigs op is gevallen. Daarom is het zeer aangeraden om bij gladde vloeren een antislip vloer aan te brengen, waardoor de vloer vele malen veiliger- en makkelijker beloopbaar wordt. Een antislip vloer is een naadloze vloer, welke over een bestaande vloer wordt aangebracht.

De vloer wordt ingestrooid in een laag epoxy. De volgende dag vegen we het overtollige zand weg en brengen we een coatinglaag over het zand. De zandkorrel dikte bepaalt de hoeveelheid antislip die verkregen wordt.

De vloer is onder andere populair in horecakeukens, hotels, bedrijfspanden, supermarkten, zwembaden, sanitaire ruimtes, keukens en nog vele andere gebouwsoorten.

Kenmerken & onderhoud

Een antislip vloer is een ijzersterke- en naadloze vloer welke zeer slijtvast is. Verder is deze leverbaar in alle kleuren en in verschillende gradaties.

De vloer is volledig vloeistofdicht, waardoor vocht niet in de vloer kan trekken en er geen scheuren of naden worden gecreëerd. Hierdoor is de vloer ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Bij het laten leggen van een antislip vloer, leveren we gratis onderhoudsmiddelen van professionele merken en informeren we u uitgebreid over het onderhoud aan de vloer.

Gratis offerte antislip gietvloer

RV Gietvloeren is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van antislip gietvloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Waarom antislip?

  • Vloer is ijzersterk
  • Ideaal voor vochtige ruimtes
  • Voor meer grip en veiligheid
  • In verschillende gradaties
  • Alle kleuren mogelijk
  • Naadloos en slijtvast
  • Vloeistofdicht en stofvrij
  • Snel belastbaar
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Project bespreken?

Heeft u een project wat u wilt bespreken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte/afspraak aan. We werken door heel Nederland.